Fáze dvě Márveláckých filmů nabízí concept arty a preview video

3. dubna 2013 TommyEmko Diskuze (18)
Fáze dvě Márveláckých filmů nabízí concept arty a preview video

Fáze dvě filmového Marvel Universa se dostává do obrátek, které poprvé naplno roztočí třetí Iron Man a následně budeme zasypáváni dalšími fotkami, videi, trailery a concept arty k následujícím filmům této fáze. Těmi filmy jsou Thor: The Dark World, Captain America: Winter Soldier, Guardians of the Galaxy a Ant-Man.

Knihy Dobrovský

A to o čem sem mluvil výše už je tu, Marvel nám vypustil nové concept arty k filmům Captain America: Winter Soldier a Guardians of the Galaxy. 

Captain America: Winter Soldier

Gaurdians of the Galaxy

A aby toho nebylo málo, Marvel si pro nás připravil oficiální preview video druhé fáze, nepřináší nám toho moc nového, ale pojďme na něj.

 

O autorovi

TommyEmko
TommyEmko

Autor o sobě ještě nestačil nic napsat.

Poslední příspěvky v diskuzi

TommyEmko Offline
TommyEmko 04/04/2013 (4. dubna 2013)
Odpověd na #1206 příspěvek od Grovis
no ja keď som videl kostým hawkeya tak som sa skoro rozplakal no hrozné ved to není ani kostým ježiši ta parádna maska ktorú mal v komikse mi tam chýba a skoro ani kúsok fialovej na sebe nemá iba mu drbli do ruký luk a šípi trapne ho podla mna spravili ! fuj!!!
Jo no někdy to filmové zpracování stojí za velký HO...NO :-D. Bohužel pro nás :-(.
Grovis Offline
Grovis 04/04/2013 (4. dubna 2013)
Odpověd na #1178 příspěvek od TommyEmko
No Hawkeye mě nějak moc ani nevadil a aspoň to měl trochu barevně laděný do fialova jak to má v komiksu... ale toho Falcona takhle předělat i barevně se mi fakt nelíbí :-(. No uvidíme jak to bude ve filmu vypadat každopádně se na jeho filmovou premieru těším :-) jako postavu ho mám docela rád :-).
no ja keď som videl kostým hawkeya tak som sa skoro rozplakal no hrozné ved to není ani kostým ježiši ta parádna maska ktorú mal v komikse mi tam chýba a skoro ani kúsok fialovej na sebe nemá iba mu drbli do ruký luk a šípi trapne ho podla mna spravili ! fuj!!!
TommyEmko Offline
TommyEmko 04/04/2013 (4. dubna 2013)
Odpověd na #1194 příspěvek od bane
Zatím mi připadá, že se vážně líbí jenom nám. Mě teda to, že není tak barevný vůbec nevadí.
No tak mě to taky nějak nevadí ale radši mám když se film drží aspoň co se kostýmů týče komiksové předlohy proto se mi ani tak moc nelíbí Capův kostým prostě klasícká kapuce a na ní křidýlka mi vždycky budou chybět :-(.
bane Offline
bane 04/04/2013 (4. dubna 2013)
Odpověd na #1193 příspěvek od Batman
No mně se líbí to jsem psal níže.
Zatím mi připadá, že se vážně líbí jenom nám. Mě teda to, že není tak barevný vůbec nevadí.
Batman Offline
Batman 04/04/2013 (4. dubna 2013)
No mně se líbí to jsem psal níže.
Minotaur.cz